Aktiebolaget ska bedriva restaurang och cateringverksamhet, konceptutveckling inom restaurangbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 240 | 7 551 | 632 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 737 | -175 | -1 122 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 700 | -177 | -1 123 |
Årets resultat (tkr) | 1 200 | -177 | -1 123 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 019 | 2 733 | 2 194 |
Antal anställda | 13 | 9 | 5 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 240 | 7 551 | 632 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 737 | -175 | -1 122 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 700 | -177 | -1 123 |
Årets resultat (tkr) | 1 200 | -177 | -1 123 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 250 | 1 427 | 1 754 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 769 | 1 306 | 439 |
Tillgångar (tkr) | 3 019 | 2 733 | 2 194 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 447 | 247 | 424 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 571 | 2 486 | 1 769 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 019 | 2 733 | 2 194 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 350 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 13 | 9 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 172 | 839 | 126 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 18.0% | -2.3% | -177.5% |
Soliditet | 47.9% | 9.0% | 19.3% |
Kassalikviditet | 99.9% | 47.9% | 21.9% |
Tres City AB ingår i en koncern med 5 bolag. Moderbolag är Tres Holding AB och koncernmoderbolag är Pbc Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Aktiebolaget ska bedriva restaurang och cateringverksamhet, konceptutveckling inom restaurangbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.